Blogg

Nå er endelig våren her

Da har våren endelig kommet til Oslo og vi kan begynne å se frem mot litt mildere være, mindre klær, og forhåpentligvis muligheten til å tilbringe mer tid utendørs.

Foreløpig synes jeg det fremdeles er ganske grått og trist ute, og det er enda ikke så veldig hyggelig å gå tur ettersom smeltingen av all snøen har ført til at de fleste grøntområder nå blir omgjort til leirhull om vi går eller lar hundene våre løpe der for mye.

Det vil nok derfor ta et par ekstra uker før vi virkelig kan finne frem lettere skotøy og slippe oss løs selv om jeg nå ikke skal klage for mye på været som i alle fall her i Oslo de siste dagene har vært ganske utrolig.

Jeg fikk også ett lite glimt av våren da jeg var ute og gikk med Loke og oppdaget ett par snøklokker som tittet opp gjennom et tykt lag med strøsingel, og jeg må si det virkelig fikk følelsen av våren til å spire i meg.

Jeg håper de aller fleste andre også nå etter hvert begynner å få vårfølelsen, og at vi nå kan bevege oss ut av vinterens mørke kalde favn.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply