Finnes det berømte mannlige privilegiet feminister skriker så høyt om?

Den politiske venstresiden og feminister i stadig større deler av den vestlige verden snakker om det de kaller «mannlig privilegier», og hevder at samfunnet er satt sammen for å motarbeide og undertrykke kvinner.

Nå har flere transseksuelle kvinner som har skiftet kjønn blitt intervjuet av den amerikanske avisen Washingthon Post hvor de forteller hvordan de opplever at det å skifte kjønn fra kvinne til mann har ført med seg en hel del problemer som de ikke opplevde som kvinner.

En av de tidligere kvinnene sier at han opplevde at han som mann ikke ble behandlet like bra av samfunnet som han ble da han var kvinne, og forteller en historie om hvordan han som mann ble utsatt for seksuell trakassering fra en kvinne og ikke ble trodd noe som sto i sterk kontrast til hans erfaring som en kvinne.

I intervjuet får man et innblikk i hvor latterlig denne ideen om at menn av samfunnet blir bedre behandlet en kvinner, og man ser fort at det i realiteten er kvinnene som behandles med privilegier i vårt vestlige samfunn.

Jeg vil oppfordre alle til å høre videoen og lese artikkelen i Washingthon Post før de kommenterer denne saken.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar