Blogg

Hvorfor er dagens tegnefilmer så dårlige?

Her om dagen satt jeg og så på TV sammen med sønnen min, og han så på en tegnefilm som het Eventyrtid «Adventure Time», og jeg må si at selv om min sønn liker serien så var kvaliteten utrolig dårlig.

Tegningene i denne serien er enkle og latterlig dårlige, og sammenligner jeg kvaliteten på tegningene med tegningene fra tegnefilmer jeg så på som liten så må jeg si det virkelig ser ut som om dagens tegneserie skapere ikke lengre kan faget sitt.

Selvfølgelig sjekket jeg flere serier på cartoon network, Diseny Channel og ulike nett tjenester som Netflix, og jeg la fort merke til at en veldig stor del av de nye tegneseriene var av dårlig kvalitet med barnslige tegninger der folk ikke så ut som folk, men heller så ut som klumper i alle ulike farger og former.

Unntaket var selvfølgelig de japanske anime seriene eller anime inspirerte serier, men ofte er ikke disse beregnet på et yngre publikum ettersom de kan inneholde en del vold og kan inneholde seksualisert materiale som det på så fint heter.

Nå har jeg ikke noe problem med at man lager en tegneserie som rare tegninger og slik, men jeg må jo spørre meg hvorfor man ikke heler har forsøkt å gjøre tegningene stadig bedre og bedre fremfor dårligere og dårligere?

Så er det andre som har lagt merke til dette, og er det noen som har en forklaring på hvorfor man går for disse rare tegningene der man tegner folk som grønne og blå klumper selv når de skal forestille ekte mennesker?

Legg igjen din kommentar i kommentarfeltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply