Da er det helg!

I dag våknet jeg forholdsvis tidlig av at hunden min forlangte å få seg en tidlig luftetur, og jeg måtte derfor hoppe opp av senga allerede klokken 07.00.

Da morgenturen som ikke var særlig lang var unnagjort var jeg allerede så våken at det ikke var noe poeng i å legge seg igjen så jeg bestemte meg heller for og rydde litt og få unna oppvasken fra fredagskveldens taco middag.

Etter at alle kopper, glass og tallerkener var kastet inn i oppvaskmaskinen, bord og gulv var vasket, og klær var hengt fint opp der de skal så gjenstod det bare å sette seg ned i sofaen og slappe av litt med en kopp nykokt nypete, mens jeg raskt så over dagens nyhetsbilde på mobilen.

Som dere kanskje kan tenke dere så har ikke dette akkurat vært en helt vanlig lørdagsmorgen, men jeg må si det føles ganske deilig å ha fått gjort unna så mye allerede før klokken har passert 10.00, og jeg ser nå frem til å kunne nyte resten av dagen til tross for at det regner ute og jeg har en skulder som verker som et lite h*lvete.

Jeg håper alle andre også får seg en flott dag i dag, og at man til tross for dårlig vær kan være i godt humør og møte andre med et smil.

NB: Når det gjelder bildet så er det ikke av min kopp med te, men et jeg fant på nett da bildet jeg tok så heller merkelig ut.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar