TV-Serier

Netflix sin nye Lost in Space Serie bør absolutt sees av hele familien

Det er ikke så ofte jeg anbefaler en TV serie for hele familien, men Netfix sin nye filmatisering av den gamle 60 talls serien med samme navn om familien Robinson som igjen er basert på den Sveitsiske novellen (Der Schweizerische Robinson. 1812) er så absolutt en serie jeg mener hele familien kan se sammen.

For de av leserne som ikke er like gamle som meg eller som ikke har vært ihuga Sci-fi fans i mange år så handler serien om familien Robinson som er del av en gruppe rom kolonister som kommer på avveie fra resten av kolonien de var del av, og som vi så følger gjennom en rekke eventyr som de opplever på sin søken etter en vei tilbake til resten av kolonien.

I tillegg til familien Robinson som består av Maureen, John, Will, Judy og Penny Robinson blir vi også kjent med Don West som var en mekanikker på koloniskipet familien var en del av, og Dr. Smith som vel kan kalles skurken i serien.

Den kanskje største karakteren i serien som vi møter er Roboten som er en kunstig intelligens av ukjent opprinnelse som knytter et nært bånd til Robinson familiens yngstemann Will Robinson, og som ser ut til å være karakteren forfatteren benytter seg av når en nesten umulig oppgave skal løses.

Serien er godt laget og det virker som om det er en serie Netfix har tenkt å satse litt på ettersom den holder en såpass god kvalitet som det den gjør.

Jeg har selv sett første sesong av serien sammen med min 10 år gamle sønn, og selv om serien av og til i følge ham «kunne være litt spennende,» så må jeg si at denne serien fint egner seg for barn på 10 år og oppover.

Selv må jeg si det var morsomt å få et gjensyn med en gammel serie jeg selv så på som liten selv om kvaliteten den gang ikke var særlig høy, og allerede den gang var 10 år gammel.

Har du ikke Netflix så må jeg si denne serien alene fort er verdt de 90 kronene ett månedsabonnent koster.

Her kan du se LOST IN SCPASE på Netflix.

Leave a Reply