Blogg

Tror du jorden kan ha blitt besøkt av UFOer?

Det er alltid spennende å gruble over hvorvidt det kan finnes annet liv der ute i verdensrommet, og når man ser opp på nattehimmelen er det lett å se hvor små og ubetydelige vi antagelig er.

Tusenvis av stjerner og galakser lyser opp nattehimmelen, og innimellom alle stjernelysene ser man et og annet stjerneskudd, og man lurer da ofte på hva annet som kan finnes der ute blant alle stjernene.

Selv er jeg ganske overbevist om at det finnes liv andre steder i universet en kun her på jorden, men jeg er mer usikker på at det er mulig å reise de enorme avstandene mellom solsystemene og galaksene.

Når det er sagt så synes jeg det er veldig morsomt å lese og se programmer om UFOer, og et sted jeg selv synes er litt morsomt er nettstedet «The Black Vault» hvor man kan finne ti tusenvis av tidligere hemlighetsstemplede dokumenter fra den amerikanske staten, og jeg vil råde folk som ønsker å sette seg inn i eksempelvis den beryktede Roswell-saken besøker siden og selv leser den tilgjengelige dokumentasjonen.

Roswell-saken er den kanskje mest kjente UFO saken fra USA og fant sted 4. juli i 1947 da en angivelig UFO skal ha krasjlandet på et jorde like utenfor de lille tettstedet Roswell i New Mexico. Amerikanske myndigheter skal ha beslaglagt vrakrestene, og skal ifølge øyenvitner ha bragt med seg flere «piloter» av fartøyet.

Denne episoden skal ha gitt grunnlag for en rekke dokumentarer, TV serier og filmer, og skal til tros for at det amerikanske forsvaret offisielt har forklart krasjet som et krasj av en avansert værballong fortsatt være grunnlaget for flere såkalte urbane myter og historier i området.

På nettstedet «The Black Vault» kan du selv søke opp det amerikanske forsvarets dokumenter og lese om hendelsen og de ulike forklaringene det amerikanske forsvaret ga på hendelsen, og du kan selv gjøre deg opp en mening om denne historiske hendelsen.

Så nå er det bare å sette i gang og lete i dokumentasjonen etter svaret på hvorvidt de amerikanske myndighetene skjuler sannheten fra oss eller ikke.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply