Anime, TV-Serier

Anmeldelse av «One Punch Man» på Netflix

Det er ikke så veldig mange gode Anime filmer og TV-serier å finne på strømmetjenesten Netflix, men flere av de seriene jeg har fått sett til nå har så absolutt vært veldig underholdende, og «ONE PUNCH MAN» er intet unntak.

ONE PUNCH MAN handler om den Japanske superhelten Saitama, med over dimensjonale superkrefter som leter etter en verdig motstander som han kan slåss mot for å få litt spenning i hverdagen.

Saitama fikk sine krefter etter å ha fulgt ett ekstremt treningsregime, og han er en superhelt som føler hverdagen har lite utfordringer å by på ettersom han kan avgjøre de aller fleste kamper med kun ett «superslag».

I serien får vi møte mange spennende superhelter og skurker, og det hele blir ofte veldig komisk ettersom samme hvor stor og sterk skurken måtte være så blir han/hun møtt av en likegyldig Saitama.

Denne serien er en morsom serie som alle kan se, og den utfordrer helt klart en del av de vanlige elementene vi her i vesten er vant med å finne i en serie om en superhelt.

Selv må jeg si det ble mange latterutfall da jeg selv så serien, og jeg tror humoren i serien er en som vil passe de aller fleste enten man er voksen eller barn.

Du kan finne serien på Netflix ved å følge lenken under.

Se ONE PUNCH MAN på Netflix.

Leave a Reply