Finnes det virkelig et lønnsgap mellom kvinner og menn?

Alle feministbevegelser og sosialister i den vestlige verden roper og skriker kontinuerlig om at det finnes et tydelig lønnsgap mellom kvinner og menn, og at kvinner i gjennomsnitt tjener mindre en menn, men ingen ser ut til å virkelig ville se hva tallenes tale er.

Nå har man i Australia hat en høring hvor en senator fra det liberaldemokratiske partiet i Australia fikk spurt ut en gruppe kvinner som jobber for en likestillingsorganisasjon som hevder at det finnes et tydelig lønnsgap mellom menn og kvinner hvorvidt de kan bevise sine påstander.

Utspørringen og svarene fra kvinnene kan du se i videoen under, men krot sagt så viser det seg i likhet med her hjemme i Norge at man ikke ønsker å se på de ansattes faktiske timelønn fremfor hva den totale årslønnen er.

Som dere alle hørte i videoen så ser man på års lønningene fremfor timelønnen for ser man kun på timelønnen vil man finne ut at det ikke finnes noe lønnsgap mellom kjønnene.

Personlig mener jeg at det ikke finnes noen lønnsgap mellom kjønnene, men at det alltid vil finnes lønnsforskjeller på grunn av at folk jobber ikke alltid like mange timer, og man kan ha en høyere lønning på bakgrunn av ens ansiennitet i bedriften, ens kvalifikasjoner osv , og hele denne ideen om at det finnes et lønnsgap mellom kjønnene er noe sosialistene og feministene har kommet opp med for å forsvare sin kvoteringspolitikk.

Si gjerne hva du mener i kommentarfeltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar