Da ser det ut som mine spådommer er i ferd med å bli virkelighet

Tidligere har jeg skrevet om mitt syn på abort der jeg advarer blant annet mot at når man først tillater abort så er muligheten stor for at grupper i samfunnet vil forsøke å skyve grensen for når man kan ta abort lengre og lenger til vi til slutt ender opp med at det er greit å ta livet av nyfødte barn.

Nå fikk du kanskje et lite smil rundt munnen i det tanken om at jeg må være gall slo deg, men dersom du har fulgt med i amerikanske medier den siste tiden så vil du se at det der har pågått en debatt etter at man i New York innførte en ny abortlov som tillater aborter helt frem til og under selve fødselen.

Som om dette ikke var ille nok kom man i staten Virginia opp med en enda mer radikal abort lovgiving der man ville tillate abortering av et nyfødt barn dersom moren kom frem til at hun IKKE ville ha barnet.

Med andre ord ville man tillate barnedrap og man har dermed flyttet abortdiskusjonen fra området rundt venstresidens argumentasjon om at «fosteret» er en del av kvinnens kropp, og at kvinnen derfor kan gjøre som hun vil med sin kropp.

Denne radikale endringen i synet på abort på venstresiden i amerikansk politikk ser nå ut til også å ha spred seg her til Norge hvor nå AUF ønsker å tillate abort opp til uke 18, noe som vil si at man ikke lengre snakker om et lite foster, men om en nesten ferdig utviklet baby.

Nå vil enkelte hevde at dette ikke har noe å si for barnet er enda tilknyttet moren og avhengig av denne tilknytningen, men poenget her er ikke hvorvidt barnet kan eller ikke kan greie seg selv, men hvordan man ser at jo mer man gir etter for venstresidens galskap jo lengre ønsker de å strekke grensene for når man kan ta livet av noen.

Som man ser i USA så har venstresiden nå vist hva som er det virkelige målet med abortlovgivningen og det er rett og slett å kunne ta livet av barn selv etter at de er født, og personlig mener jeg dette er rene galskapen og at vi her i Norge nå bør si stopp når venstresiden nå ønsker å utvide tiden for når man kan få ta abort her i landet.

Jeg har ikke lest noe om de ekstreme abortlovene i USA eller skandalen rundt abortloven i Virginia i norsk presse, og det får meg til å lure på hvor tette båndene mellom venstresiden her i landet og pressen virkelig er.

Nå har du hørt min mening om saken, og det hadde derfor vært morsomt å høre hva dere der ute mener om denne saken.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar