Greta Thunbergs «streiker for klima» er FAKE NEWS

Her om dagen leste jeg en artikkel om hvordan skolebarn «streiker» for klima, og at det var den svenske jenta Greta Thunberg (15) som startet det hele da den svenske fotografen og journalisten Ingmar Rentzhog tok et bilde av henne streikende utenfor den Svenske Riksdagsbygningen i Stockholm.

Like etter at nyheten var et «faktum» i svensk presse spredde «nyheten» seg også til Norge der også norske medier ukritisk har skrevet flere artikler om saken, og dermed bidro til at også Norske lærere har oppfordret sine elever til og «streike» for klimaet.

Vel, nå har denne fantastiske nyheten vist seg å være nok et eksempel på en ekte «FAKE NEWS» som den norske pressen med viten og vilje har spred ut i det vide land bare fordi den passer inn i journalistenes egne venstrevridde politiske ideologi og verdensbilde.

Det har seg nemlig slik at om man sjekker ut saken litt nærmere så var hele den opprinnelige saken med Greta Thunberg en velregissert reklamesnutt iscenesatt av Ingmar Rentzhog som er en kjent venstreaktivist og leder for miljøorganisasjonen WeDontHaveTime noe også Greta Thunbergs mor også har vært ute i sosiale medier og bekreftet.

Så nå har vi takket være en udugelig norsk presse som sprer «FAKE NEWS» fått en situasjon der fullt av barn lar være å gå på skolen fordi de hevder at de «streiker for klima», og vi har en hel venstrevridd lærerstand som også på grunn av sin iver etter å vise hvor politisk korrekte de er lar være å markere ugyldig fravær på elevene som ikke møter opp til timen som de skal.

Det at et reklame stunt fra en velkjent venstreaktivist ikke blir sjekket grundig av den såkalte «etablerte pressen» før det blir rapportert som en stor nyhet må man kanskje måtte kunne leve med, men spørsmålet jeg føler man burde kreve et svar på er «HVORDAN» man fremdeles nå nesten 7 måneder etter ikke har greid å informere den norske befolkningen om at hele denne saken ikke var sann, og at det faktisk var et velregistrert reklame stunt?

Hvordan skal man kunne tro på nyheter man blir servert av en presse som selv hevder de holder en «høy» standard, og som gir seg selv priser i hytt og pine for sin fantastiske etikk, når den aldri ser ut til å kunne komme ut og korrigere saker hvor den har gått på en smell så lenge den saken kanskje vil kaste negativt lys over pressens egen politiske agenda?

Nei Trump har helt rett når han kalle dagens etablerte presse for «FAKE NEWS», og at norsk presse er like «FAKE» som den amerikanske er det liten tvil om dersom man ser på hvem som er EIERNE av pressen her i landet.

Dette er i alle fall min mening om denne saken.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar