Nok en veganer avslørt for sine løgner

Her på siden har vi flere ganger tatt opp dette med hvordan den såkalte «veganer kulten» sverger på at en vegansk livsstil er den med helsebringende livsstilen som finnes, og at mennesker ikke trenger å spise kjøtt og fisk.

Nå er det viktig å påpeke at det finnes en forskjell mellom det å være en vegetarianer som i all hovedsak spiser plantebasert mat, men som også kan spise fisk, egg og andre dyreprodukter, og den ekstreme versjonen av vegetarisme som kalles veganere hvor man ikke kan spise NOE relatert til kjøtt og fisk.

Kritikere av veganere hevder at man ikke kan leve et sundt liv og ha et helsebringende kosthold om man kun spiser planter ettersom menneskekroppen ikke er skapt for et slik kosthold, og derfor ikke vil kunne dra nytte av de mineraler, proteiner og næringsstoffer som finnes i mange planter.

Videre er det også et viktig argument at enkelte vitaminer, fett typer og proteiner som mennesket må ha ikke kan fås gjennom et kosthold kun basert på planter, og at om noen hevder noe annet så må de enten få disse næringsstoffene kroppen trenger via piller og kosttilskudd eller de rett og slett lyver.

Nå har en av youtube’s mest kjente veganere blitt avslørt som en løgner da hun tilfeldigvis ble avslørt ute på en restaurant med sin kjæreste sittende og spise fisk noe hun lenge har hevdet hun som 100% veganer ikke gjør. Atter engang viser det seg at veganere er fulle med løgn, og at de gjennom å lyve til sine tilhengere skaper et feilaktig inntrykk av et helseskadelig kosthold som kan få fatale konsekvenser for de som tror på dem.

Lytter du til Rawvanas siste video der hun forsøker å forklare hvorfor hun måtte begynne å spise fisk og andre dyreprodukter så får du høre at det var på grunn av at hennes veganske livvstil ødela hennes helse, og at hun som kvinne ønsket å kunne få barn i fremtiden, og derfor måtte spise et normalt kosthold for ikke å ødelegge kroppen.

Du kan se videoen under.

Det triste med denne saken er at det finnes tusenvis av særlig unge jenter som ønsker å bli tynne og få en vakker kropp som går over til et vegansk kosthold da dette på veldig kort sikt kan ha en flott effekt på kroppen, mens de negative sidene av kostholdet ikke gjør seg gjeldende like fort, men når de først oppstår så kan det være svært farlig.

Nå burde ernæringseksperter komme på banen og avkrefte myten om at man kan leve på kun et plantebasert kosthold slik at unge jenter slipper å ødelegge sine liv.

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar