Blogg

Aage anbefaler YouTube kanalen “Abroad In Japan”

Da er det på tide å komme med den første YouTube kanalen jeg vil anbefale deg å ta en tur innom om du ønsker å få seg en god latter, og samtidig lære litt om hvordan det er å leve i ett fremmed land.

YouTube kanalen «Abroad in Japan» som er en kanal drevet av den Britisk J-vloggeren eller Japan Video Blogger kalt Chris Broad er en kanal som tilbyr både godt innhold og underholdning.

Kanalen drives av Chris Broad som flyttet til Japan for å være engelsklærer, men oppga denne yrkeskarriæren da hans youtube kanal viste seg å være så populær at han kunne livnære seg kun ved hjelp av inntektene fra Youtube.

I Chris Broads videoer får vi ett lite innblikk i hvordan hans liv i Japan er, og hvordan Japansk kultur på mange måter skiller seg fra vår egen Europeiske kultur. Vi går også en del reisetips, og tips om hvordan man best kan møte det Japanske samfunnet for ikke å bli sett på som en utenforstående.

Sammensmeltningen av et seriøst reiseprogram fylt med informasjon og tips om Japan, og en utrolig flott britisk humor gjør at kanalen virkelig fenger, og at man ikke sovner mens man forsøker å ta til seg litt av informasjonen Chris Broad og hans japanske venner forsøker å formidle.

Kanalen er absolutt å anbefale for alle som har en interesse for Japan og japansk kultur, eller for de som måtte ønske å få seg en god latter.

Jeg vil derfor på det sterkeste anbefale deg å ta en tur innom kanalen og se om den er noe for deg.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply