TV-Serier

NETFLIX: The New Legends of Monkey

I helgen hadde jeg litt lite å finne på og satte meg ned foran TV’n for å se om det var kommet noen nye serier på Netflix, og da oppdaget jeg en serie ved navnet «The New Legends of Monkey» som viste seg å være en serie inspirert av den asiatiske mytologien om guden apekongen.

Som en stor fans av fantasi sjangeren og all slags mytologi klikket jeg meg inn på seriens første episode, og satte meg godt til rette i sofaen med ett stort glass brus, men det skulle ikke ta lang tid før jeg fant frem kontrolleren og begynte den berømte «pappa» spolingen.

Ettersom både kvaliteten på skuespillerne og de virtuelle effektene var av veldig lav kvalitet, og selve historien var lite interessant tror jeg det bare gjennom en veldig aktiv «spoling» tok meg kun en halvtime å se gjennom de fire første episodene hvorpå jeg følte at serien hverken hadde forbedret seg kvalitetsmessig eller innholdsmessig, og jeg bestemte meg for å slå av hele «dritten».

Som dere kanskje kan forstå så er dette en serie som jeg IKKE vil anbefale for voksne mennesker, men som kanskje kan ha ett lite potensial om noe tvilsomt hos barn mellom 6 og 10 år da disse kanskje ikke vil tenke like mye over om spesialeffektene er bra eller ikke, og ikke bryr seg like mye om handlingen i serien som det vi voksne gjør.

Skulle du mot mine advarsler likevel velge å se serien så ber jeg deg vennligst komme tilbake hit, og legge igjen en kommentar på hva du syntes om serien.

Du finner serien på Netflix her.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply