EN 69 ÅR GAMMEL VENSTREEKSTREM TERRORIST SKUTT I USA

Her hjemme i Norge har vi ikke lengre noen gruppering som åpent støtter den venstreekstreme terror organisasjonen ANTIFA som nå de siste årene i USA har spredd terror og vold rundt omkring i amerikanske byer med demokratene og den politisk korrekte pressens moralske støtte.

Mange mer oppegående mennesker som ønsker å leve i et fritt demokratisk samfunn har lenge advart mot at disse såkalte Antifascistene som kaller seg ANTIFA er en trussel mot det frie åpne samfunnet og våre liberale demokratiske verdier, og nå har en person som åpent støttet og var medlem av ANTIFA blitt skutt da han på voldelig vis angrep myndighetspersoner ved grensen til Mexico.

Selvfølgelig holdes det tett om dette i den politisk korrekte pressen i Norge ettersom man i Norge ønsker å skape et inntrykk av at det kun er den såkalte høyresiden som har ekstreme elementer ved seg, og organisasjoner som ANTIFA og andre åpne støttespillere av tyranniske regimer som kommunister får dermed herje fritt både i Norge og i resten av Europa.

Som forkjempere for ytringsfriheten og demokratiet burde det norske folk står opp for frihet fra tyranniet enten tyrannene kommer fra religiøse, høyreekstreme eller venstreekstreme miljøer og ideologier. Jeg tror stort sett de aller fleste nordmenn ønsker et samfunn der åpen dialog, ytringsfrihet og andre demokratiske prinsipper er regjerende, og hvor fornuft, vitenskap og ideen om individuell frihet regjerer.

Så la oss alle stå sammen i kampen mot tyranner enten de er religiøse, venstre eller høyreekstremister.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar