TV-Serier

NETFLIX: Trolljegerne (Eng. Trollhunters)

Trolljegerne er en ny animasjonsserie fra det amerikanske selskapet Dreamworks som denne gangen i samarbeid med strømmegiganten Netflix har skapt en TV serie for barn i ypperste klasse.

Serien handler om en helt vanlig gutt ved navnet Jim Lake junior som bor sammen med sin alt for travle mor i den vesle byen Arcadia hvor ikke stort hender, og der folk flest lever nok så rolige liv.

Vårt eventyr begynner da Jim en dag på vei til skolen blir nødt til å ta en omvei, og da finner en mystisk amulett som gir ham en magisk rustning, og dermed bringes han inn i en ny og skjult verden med troll og andre mytiske skapninger hvor han sammen med sin beste venn Toby Domzalski må bekjempe det onde trollet Gunmar.

På sitt eventyr i trollverdenen treffer Jim flere andre karakterer som han blir venner med, og blant dem er trollene Blinky og Aaarrrgghh som tar på seg oppgaven med å hjelpe Jim å bli trollverdenens store forkjemper og den neste trolljegeren.

Serien er i dag kommet inn i sin tredje sesong, og jeg har sammen med min sønn nå sett alle episodene som ved hjelp av en god blanding av humor og alvorlighet skaper en god stemning i stua.

Dette er så absolutt en serie jeg vil anbefale for hele familien, og som jeg tror både liten og stor sammen vil ha det gøy med å se.

Serien finner du på Netflix her.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply