Transseksualitet er en mental sykdom og må behandles som det

I disse dager får vi høre i både pressen og ellers i media hvor flott og fantastisk det er at folk er transseksuelle, og man ser ett dytt for at transseksualitet skal ansees for å være noe helt normalt.

Problemet med dette er at transseksualitet er en mental sykdom kalt kjønnsdysfori, og ofte har sitt opphav i tilfeller av seksuelt misbruk, og det at man skal behandle denne sykdommen med hormoner og kjønnsoperasjoner har vist seg å være dødelig for pasientene.

I videoen under kan du høre et intervju med en som tok en kjønnsoperasjon, og som nå jobber med å hjelpe transseksuelle som angrer at de opererte seg etter som det viste seg at en kosmetisk operasjon ikke endrer dems mentale tilstand eller tar tak i de underliggende mentale problemene.

Som du hørte i videoen over så øker prosentandelen for selvmord blant transseksuelle etter at de har tatt en kjønnsoperasjon noe som bør være en sterk indikator på at operasjonen ikke løser de mentale problemene som ligger bak diagnosen kjønnsdysfori, og man bør derfor nå kanskje spørre seg hvorfor man forsøker å tvinge folk til å akseptere at blant annet barn ned i 5-8 års alderen skal kunne få kjønnsoperasjoner?

Nå er det på tide folk åpner øynene, og at vi står opp for det som er rett og ikke lengre lar de mest ekstreme elementene i samfunnet vårt diktere hva som er rett og galt.

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar