Bøker

Lusam: The Dragon Mage Wars

Da er jeg nettopp ferdig med å lese serien om Lusam: The Dragon Mage Wars, og må si at det virkelig er en morsom og spennende bokserie som passer for de aller fleste som liker fantasi sjangeren.

Serien handler om den unge magikeren Lusam som vokste opp sammen med sin «bestemor» ute i skogen der hun også lærte han om magi, og om hvordan han skulle skjule sine magiske evner for omverdenen.

Da Lusams bestemor dør blir han overlatt til seg selv, og han flytter inn i byen der han lever som en gategutt frem til han en dag treffer på en ung tyv som han hjelper, og sammen blir de to dratt inn i ett større komplott der Lusam viser seg å være en viktig brikke i kampen mellom det gode og onde.

Serien er delt opp i fem bøker og i løpet av serien blir vi kjent med en rekke ulike karakterer med ulike personligheter som fra tid til annen skaper en del komiske episoder som gjør at serien blir litt mer lettlest, og ikke trekkes ut i det kjedsommelige.

Man kan også få bøkene i lydbokformat, og om du ønsker å lytte til bøkene vil jeg anbefale å laste dem ned via appen til Audiobooks.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en fortsatt god sommer, og god lesing!

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply