Blogg

The Joe Rogan Experience

Da er tiden kommet for en ny anbefaling når det kommer til en interessant Youtube kanal som jeg mener folk flest kan få litt underholdning i hverdagen fra å vite om, og denne gangen er anbefalingen Youtube kanalen og Podcasten til den amerikanske komikeren Joe Rogan.

Joe Rogan ble først kjent for et større publikum da han var programleder for TV programmet «FEAR FACTOR» som her i Norge ble sendt på tv kanalen TV3. I programmet intervjuet og veiledet Joe Rogan deltagerne i programmet mens de forsøkte å overgå hverandres utholdenhet når det kom til å utføre skremmende og ekle utfordringer til tv publikummets store fornøyelse.

Rogan som samtidig med sin TV karriere jobbet som standup komiker drev også som en aktiv kampsportutøver, og som sådan vanket han i ett stadig voksende miljø i USA der han ble en av de mer kjente personlighetene som først startet å fremme den da hurtig voksende nye kampsportgrenen MMA hvor utøverne fra ulike kampsportgrener utfordret hverandre i en ny form for idrett med veldig få regler.

Rogan beveget seg dermed sakte men sikkert bort fra de mer tradisjonelle mediene i takt med hans popularitet innen det stadig voksende MMA miljøet vokste, og han driver nå sin egen podcast hvor han intervjuer ulike kjendiser og MMA utøvere, og diskuterer alt fra kampsport til filosofi.

The Joe Rogan Experience er etter min mening en veldig morsom podcast som jeg tror folk som både ønsker et sted å lytte til litt mindre «politisk korrekte» innhold, og som ønsker å finne en podkast som omfavner ett stort spekter av ulike emner vil kunne finne nettopp hva de har sett etter alle disse årene.

Så jeg vil anbefaler dere alle å følge linken under til Joe Rogans egen Youtube kanal.

The Joe Rogan Experience

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply