En terrorist er drept og venstresiden feller sine krokodilletårer!

For bare noen dager siden ga USAs president Donald Trump grønt lys til amerikanske styrker som så likviderte verdens kanskje største terrorfinansier Iranske Qassem Soleimani.

Nøytraliseringen av den Iranske generalen og terrorfinansieren Qassem Soleimani har antagelig gjort verden mye tryggere, og har fjernet en av verden mest brutale menn fra planetens overflate, men har samtidig fått hele den politiske venstresiden i vesten til å skrike ut og felle sine krokodilletårer da mannen som ga ordren som førte til nøytraliseringen av Qassem Soleimanis står for en pro-vestlig konservativpolitikk.

Venstresiden og pressen forsøker dermed å benytte det som burde feires av alle frihetselskende mennesker verden over til å fremføre skremselspropaganda og krigshissing, og kanskje enda verre er det at de har benyttet anledningen til å tegne et positivt bilde av terror staten Iran og landets diktaturregime.

USAs President Donald J. Trump

Man kan mene mye rart om den amerikanske presidenten, men at det å gi klarsignal til å nøytralisere en mann som i flere tiår har stått bak og finansiert noen av verdens mest brutale terrorgrupper, og samtidig har stått bak utallige forsvinninger av politiske motstandere i eget land skal være en slags «kriminell» handling blir bare latterlig.

Qassem Soleimani har gitt pengestøtte til terrorister verden over og har gitt flere ordrer som har ført til at både uskyldige Amerikanere, Irakere, Iranere, Syrere, Israelere og andre har blitt drept på de mest brutale vis.

At mannen nå er død og ikke lengre kan spre sin terror burde vært feiret og mannen som ga ordren burde hedres for å virkelig ha gjort verden en stor tjeneste.

At det skal bli noen krig som følge av denne hendelsen er lite sannsynlig for de menneskene som jobber innen de hemmelige tjenestene enten det er i Iran, USA eller andre land vet at det følger en viss risiko med jobben, og at man mest sannsynlig ikke vil bli hevnet.

Uten hjelp fra vestlig venstrevridd presse ville mest sannsynlig ikke Iran nevnt hendelsen med et eneste ord, og man kan nå se hvordan venstresiden og pressen i vesten nå løper terror regimene i Midtøstens ærende bare fordi de misliker den amerikanske presidentens politikk.

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar