En Katte seriemorder i staten Washington har drept syv katter

Myndigheter i staten Washington advarer nå dyreeiere om en serie kattemorder som har vert ute på en grusom drapsbølge i sommer. Ifølge de lokale mediene har totalt syv katter blitt drept i løpet av de siste ukene i et spesifikt fylke av noen med et forvrengt sinn og med en egen grufull signatur.

Etterforskerne sier at kroppene til hvert av de uheldige dyrene ble “fremvist” av morderen på offentlige steder hvor de ville bli oppdaget av tilfeldige forbipasserende som snublet over deres levninger.

Da de grufulle drapene gjentok seg, ble det klart for myndighetene at de hadde med en kattemorder å gjøre, og man begrunner dette med de bisarre måtene levningene blir fremvist på, og de veldig presise kuttene på kattene. Man mener også at drapene ikke kan være begått av et rovdyr da man har funnet en kirurgisk hanske på et av åstedene.

I sin jakt på kattemorderen håper politiet at man skal kunne finne DNA på de døde kattenes klør som kan identifisere galningen. Et dyrereservat for kjæledyr og en lokal TV stasjon gått sammen for å tilby en betydelig belønning for all informasjon som kan føre til at kattemorderen blir tatt.

Frem til da ser det ut som om katteeiere i området bare må leve med frykten for at dems katt kan bli kattemorderens neste offer.

Dette er en nyhetssak som jeg mente det var litt greit å dele med folk ettersom jeg ikke har sett den noen steder i Norsk presse.

Dersom du ønsker å se flere nyheter som dette, vennligst legg igjen en kommentar eller klikk liker på artikkelen.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar