Har du hørt om “To The Stars Academy of Arts & Science”?

Det er kanskje ikke så mange i Norge som har hørt om To The Stars Academy of Arts & Science, og det er derfor jeg tenkte det kunne være interessant å gi folk en liten smakebit på hva det er Tom DeLong nå forsøker å gjøre.

To The Stars Academy of Arts & Science er ett privat initiativ startet av det tidligere Blink-182 medlemmet Tom DeLong sammen med flere høytstående individer fra ulike greiner av det amerikanske statsapparatet.

I videoen under får dere en introduksjon av de ulike forskerne og dems bakgrunn, og dere får høre litt om hva To The Starts Academy of Arts & Science handler om.

Innlegget fortsetter etter videoen:

Det er kanskje ikke så mange som tror på UFOer, men som man får fortalt av disse høytstående forskerne så er det fenomener man enda ikke helt har noen forklaring på hvordan oppstår, og det kan se ut som om myndighetene i USA og andre NATO land ikke alltid forteller oss vanlige borgere den hele og fulle sannhet.

Det kan derfor våre interessant å følge med på dette private initiativet i tiden fremover og se hva de kan avsløre av mystiske hemmeligheter, og om de kan greie å løse noen av problemene med fremdrift som kan hjelpe menneskeheten å bli en intergalaktisk art.

Her finner du hjemmesidene til organisasjonen om du ønsker å undersøke saken nærmere selv: To The Stars Academy

Gjerne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet og si hva du tror om denne saken.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar