Blogg

Boogaloo Bevegelsen er en parodi på venstreekstreme Antifa

I dag ble jeg klar over at det er noe som kalles Boogaloo Bevegelsen som pressen i både USA og Norge ser ut til å ta på alvor som en såkalt «høyreekstrem» bevegelse i USA som ønsker at landet skal falle inn i en ny borgerkrig.

Ifølge Wikipedia og amerikanske medier ønsker denne bevegelsen å felle staten og innføre en ny minimalistisk stat som styres etter den opprinnelige amerikanske grunnloven, og som ikke gir spesielle rettigheter til de føderale styresmaktene slik de har i dag.

Ser man så på hva som er kjennetegnene til denne NYE «høyreekstreme» bevegelsen så ser man det mest radikale kjennemerket til bevegelsen er at medlemmene bærer såkalte «Hawai» skjorter og flagg med det samme palmemønsteret som er på skjortene.

Boogaloo soldats uniform

Dersom man virkelig går inn og sjekker saken så finner man fort ut at den har sin opprinnelse på internett siden 4chan som er kjent for sine mange «troll», og som ofte kommer opp med nye navn på fiktive «høyreradikale» organisasjoner som Kekistan bevegelsen for å trolle den politisk korrekte pressen som går helt av skaftet hver gang de ser muligheten for å skrive om høyreekstremisme enten det er en fiktiv organisasjon eller ikke.

Nå må jeg allikevel si at om jeg først skal bli med i noen «militant» bevegelse som den norske NISSEN jeg er, måtte det være nettopp Boogallo Bevegelsen hvor jeg kunne spasere rundt i Spania iført en luftig og god HAWAI skjorte med nisseluen godt dratt ned over ørene.

Jeg lurer på når pressen skal ta seg sammen og begynne å skrive om viktige og virkelige saker?

Leave a Reply