Blogg

En morsom aktivitetsdag på Oslo Klatresenter

I dag har vi hat en flott dag på Oslo Klatresenter hvor vi benyttet de første to timene av vårt besøk på ett forhånds betalt sikkerhetskurs. Prisen på kurset var meget overkommelig og da barn var inkludert i prisen var det jo bare å hoppe på.

Etter to timer med en hyggelig instruktør som guidet oss gjennom ulike klatrevegger, og forklarte oss litt av hvordan regler, markeringer osv fungerte så ble vi sluppet fri til å på egenhånd utforske senterets klatrevegger.

Da jeg fortiden sliter med ryggen og skulderen ble min «klatring» noe begrenset, men Mats storkoste seg og klatret som bare det i både vegger som var for nybegynnere, og vegger som var beregnet på mer erfarne klatrere, og ut fra mitt noe «objektive» ståsted så det ut til at han fikk det til ganske bra.

Nå ser det ut som om vi må investere i klatreutstyr, og legge opp til at enkelte lørdager kan tilbringes i fellesskap på Oslo Klatresenter.

Dersom du ønsker å besøke Oslo Klatresenter kan du besøke websidene dems her, og får mer informasjon om hvilke tilbud de har.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply