Blogg

Miljøvern er en viktig ting for oss med hunder

Det er ikke så mange som tenker over hvilke skader de kan påføre både mennesker og dyr når de kaster fra seg alt mulig rart i naturen, og i videoen under viser jeg ett eksempel på hva vi som hundeeiere må være spesielt oppmerksomme på når vi er ute og går på tur.

Innlegget fortsetter under:

Som dere så i videoen over så finner man både glass av lyspærer, brus- og ølflasker, og jeg har også funnet glass etter vin- og brennevinsflasker, og alt dette er selvfølgelig noe som er farlig for hunder, katter og andre uskodde vesener å tråkke på.

Årsaken til at dette er noe jeg har hengt meg opp i er at jeg har hat to hunder tidligere som begge har tråkket på glass og skåret seg veldig i potene og det bare fordi ett eller annet menneske ikke har orket kaste søppelet sitt der de burde, og ikke har tenkt på andre enn seg selv.

Når jeg nå legger ut denne posten og videoen er det for å forsøke å gjøre folk LITT oppmerksomme på hvilke konsekvenser dems ubetenksomhet kan få for andre, og at kanskje folk vil hjelpe meg med å spre dette budskapet til venner og kjente så vi sammen kan gjøre flere oppmerksomme på konsekvensene av å kaste søppel på gata og ellers ute i naturen.

Som alltid, har du en kommentar så gjerne legg den igjen i kommentarfeltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply