Utrolig gjennombrudd innen aldringsreverserende forskning

Mennesker har gjennom alle år vært på leting etter den såkalte ungdomskilde, men det kan se ut som om forskere nå vil kunne gi deg tilbake din ungdom ved hjelp av en pille, og ikke ved at du drikke vannet fra en bortgjemt kilde i ett eksotisk land.

Forskere mener nå man har funnet en ny metode som vil kunne redusere aldringsprosessen med opp mot 50 år, og man tror at ved hjelp av denne nyoppdagede metoden vil folk kunne leve til de er 150 år gamle.

Professor David Sinclair

Ifølge Harvard Professor David Sinclair og forskerne ved universitetet i New South Wales som har utviklet metoden som involverer en omprogrammering av kroppens celler vil denne nye metoden kunne bidra til at man vil kunne regenerere organer, og den vil til og med kunne hjelpe lamme å gå igjen.

Forskerne fant også ut at denne nye metoden å omprogrammere kroppens celler på ved forsøk på mus også økte livslengden til musene med hele 10% ved at man gav dem en B-vitamin derivativpille.

Professor David Sinclair og hans forskere tror at en pille til mennesker vil kunne være på markedet i løpet av de neste fem årene, og at den vil koste det samme som en kopp kaffe gjør i dag.

Så nå er det bare å begynne å spare til man går av med pensjon for så snart man runder 67 år er det bare å ta en pille så vil man føle seg som 17 år igjen, og vil ha en lang og fin pensjonstilværelse å se frem til.

Hele denne artikkelen kan du lese i den Engelske nettavisen dailymail.co.uk.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar