Liker du konspirasjoner og mystiske historier?

I dag er det veldig mye rare TV-serier og programmer som går, men jeg kan enda huske programmet X-Files med de to FBI agentene Mulder og Scully som etterforsket uforklarlige hendelser og hvor spennende jeg syntes det var.

Da programmet ble avsluttet var min interesse for konspirasjonsteorier og andre mystiske hendelser som UFO bortføringer osv blitt pirret, og jeg søkte på nettet for å se om det fantes andre som hadde en interesse for å høre mer om disse moderne eventyrene.

Det var under denne letingen jeg kom over den amerikanske radiokanalen Coast to Coast AM som i dag ledes av George Norry, og jeg har nå i flere år vært en ganske aktiv lytter og synes kanalen tar opp veldig mye morsomme emner i tillegg til en del nyheter som man ellers her i landet aldri hører om.

Her er en liten smakebit om EPIGENETICS & EVOLUTION.

Innlegget fortsetter under:

For å lytte til Coast to Coast am må du enten laste ned dems APP vie websidene eller du kan gå til dems Youtube side hvor du får høre små smakebiter av programmene dems.

Så er du som meg og liker å høre spennende historier av den noe konspiratoriske art så kan du besøke sidene til Coast to Coast AM her.

Gjerne si hva du mener om konspirasjoner i kommentarfeltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar