Kuribayashi seminar i Oslo 7. – 9. September

Da er det atter tid for Oslo Aikido klubb å arrangere det årlige Kuribayashi seminaret med Kuribayashi shihan fra Hombu dojo.

Dette er ett veldig flott arrangement som jeg vil råde så mange aikido utøvere som mulig til å få med seg da man ikke bare får seg en ordentlig god treningsøkt sammen med hyggelige mennesker og en fantastisk instruktør, men man kan også få oppleve en noe annerledes type trening en hva man er vant med.

Seminaret avholdes dette året ved Teglverket skole i Oslo den 7. til 9. september, og første trening starter allerede klokken 1900.

Som aikido utøver skulle jeg gjerne vært med på årets seminar, men grunnet helseproblemer må jeg dessverre denne gangen stå over, men håper jeg får en ny mulighet neste år.

Dersom du ikke er en såkalt aikidoka, men gjerne skulle ønske du viste litt mer om hva Aikido er, og lurer på om aikido er noe for deg er dette en flott mulighet til å stikke innom å få ett lite innblikk i hva Aikido er, og skulle det ikke så kan du alltids besøke Oslo Aikido Klubb i Eikenga 17 i Oslo.

Her finner du mer informasjon om denne helgens Kuribayashi seminar.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar