Blogg

Vil de unge gjøre opprør mot politisk korrekthet?

I disse dager er det veldig mange som snakker om hvordan ytringsfriheten, trosfriheten og andre demokratiske friheter er under angrep fra en kabal av rike globaliser og teknologi baroner, og at ingen ser ut til å være villige til å ta opp kampen mot den globale eliten.

Dette er kanskje ikke et helt korrekt bilde av hvordan tingene ser ut om man gjør noen dype dykk ned i internettkulturen blant unge hvor man nå ser at stadig flere yngre stemmer nå reiser seg i kampen for ytringsfriheten og mer konservative ideer som likhet for loven, og retten til en rettferdig rettsak.

En slik ung aktivist er den amerikanske internettpersonligheten som går under YouTube navnet Cringe Panda som lager videoer rettet mot et yngre publikum der budskapet er at man må stå opp for våre demokratiske friheter før våre politikere har solgt våre rettigheter for en billig penge til teknologigigantene og dems billioner eiere.

Ser du videoen over får du et lite innblikk i Cringe Panda’s budskap til ungdommen, og kan dermed gjøre deg opp din egen mening om hva hun sier.

Leave a Reply