Blogg

Media endrer folks etnisitet slik at den passer venstresidens agenda

Natt til 26. August brøt det ut opptøyer i byen Kenosha i staten Wisconsin, USA hvor tre menn ble skutt av en 17 år gammel gutt da de gikk til fysisk angrep på han etter at det hadde oppstått en mindre verbal konflikt som vist i videoen under.

Ifølge de siste rapportene skal den 17 år gamle gutten som den venstreekstreme pressen nå forsøker å fremstille som en hvit høyreekstremist være Kyle Rittenhouse fra Antioch, Illinois. Kyle har ingen tidligere kriminell historikk og var medlem av politiets ungdomsprogram hvor unge mennesker fikk en innføring i hvordan politifolks arbeidsdag er.

https://peertubenorge.com/videos/watch/23d45d93-da41-492f-9f5a-8270423d1dc4
Video fra PeerTubeNorge.com

Selv om Kyle Rittenhouse er av latinamerikansk opphav gikk den venstreekstreme pressen øyeblikkelig etter skytingen fant sted ut og hevdet han var en hvit høyreekstremist, og forsøkte å fremstille ham som en kaldblodig drapsmann, men denne vinklingen ser etter hvert som mer informasjon nå blir tilgjengelig ut til å falle sammen.

Etter at folk har fått sett på video bevisene som finnes av skyteepisoden er det stadig mer som tyder på at Kyle Rittenhouse handlet i selvforsvar etter at han først ble fysisk angrepet av den 36 år gamle tidligere pedofile Joseph D. Rosenbaum som han skjøt i hodet før han forsøkte å flykte fra stedet, og ble jaget av en mob sinte venstreekstreme pøbler som ropte de skulle drepe han.

I videoen over kan man klart se Kyle Rittenhouse bli jaget og slått i bakken av den venstreekstreme moben, og man kan se at flere av overfalls mennene er bevæpnet med ulike typer våpen noe som underbygger påstanden om at Kyle Rittenhouse handlet i selvforsvar da han så skjøt 26 år gamle Anthony Huber som først slo Kyle i bakken med et skateboard.

Kyle skjøt deretter 26 år gamle Gaige Grosskreutz i armen, og man kan i videoen tydelig se at Grosskreutz var bevæpnet med et skytevåpen, og at Kyle derfor også kan påberope seg selvforsvar også for skytingen av Grosskreutz.

I etterkant har det vist seg at alle de tre ofrene var tidligere straffedømte voldelige kriminelle, og selv om det ikke er en unnskyldning for å skyte noen vil de ha betydning for en eventuell rettssak der man ønsker å få klarhet i forløpet som førte til selve skyteepisoden.

Anthony Huber var tidligere straffedømt for gjentatt bruk av vold og mishandling i hjemmet, mens Gaige Grosskreutz var en venstreekstrem kommunist med en tidligere kriminell historikk som inkluderer bruken av sterke narkotiske stoffer og ulovlig bæring av skytevåpen.

Dette er selvfølgelig informasjon du ikke får i den Norske pressen og derfor legger jeg den ut her slik at folk skal få se at mediene i Norge ikke er til å stole på.

Leave a Reply