Blogg

39 barn reddet fra menneskesmuglere i Georgia, USA

For to dager siden reddet Føderale politistyrker 39 barn fra menneskesmuglere hvorav 26 av barna var registrerte som savnet og dermed var kidnappet av menneskehandlerne for å benyttes innen barnesexindustrien.

Donald Trump har satt inn store resurser for å få bukt med menneskehandelen i landet, men siden venstresiden har bestemt seg for at Donald Trump er ond så rapporteres det ikke om disse sakene i hverken amerikansk eller Norsk politisk korrekt presse.

Under kan du se en nyhetssending fra News Now, hvor de snakker om saken.

Det er nå kanskje på tide at folk også i Norge begynner å spørre seg hva slags folk det er som jobber i den norske pressen, og hvorfor de anser det som viktigere å forsøke å stemple Trump som djevelen selv en å faktisk rette fokus på den ekte ondskapen i verden.

Pressen i USA også her hjemme i Norge har forsøkt å latterliggjøre de mange menneskene som ønsker at myndighetene skal gjøre mer for å stoppe menneskehandelen og barnemishandlingen noe du får et eksempel på i videoklippet under.

Vel vitende om grusomhetene som den amerikanske pedofile multimilliardæren Jeffery Epstein begikk, og det faktum at han hadde et stort nettverk av rike mennesker tilhørende både den politiske og økonomiske eliten i USA og Europa rundt seg så er det kanskje ikke så underlig om enkelte redaktører har fått beskjed av rike aksjonærer om ikke å etterforske og skrive om dette menet.

Hva tror du ?

Leave a Reply