Blogg

De svarte stemmene NRK og den venstrevridde pressen i Norge sensurerer bort

Den såkalte politisk korrekte venstrevridde pressen her i Norge med NRK i spissen forsøker ofte å gi inntrykk av at den er objektiv i sin dekning av nyhetene, og at de gjør hva de kan for å la særlig minoritets røster slippe til.

Selvfølgelig gjøres dette med vise underliggende kriterier der det viktigste kriteriet som avgjør om ens budskap eller røst skal få slippe til styres ut fra hvilken politisk ideologi du måtte tilhøre, og om ditt budskap på noen måte kan benyttes til å fremme pressens egne venstrevridde agenda.

I videoklippet under får du høre sønnen av en kjent amerikansk svart idrettsutøver uttale seg med et budskap som står sterkt i kontrast til den marxistiske revolusjonære Black Lives Matter bevegelsen som nå herjer i amerikanske byer, og man skulle nesten tro at en ung svart manns meninger om dette ville være av interesse for norske medier om de virkelig ønsket en objektiv og rettferdig dekning av dagens situasjon i USA.

Når du nå har sett videoen vet du kanskje bedre hvorfor NRK og andre norske medier ikke slipper til disse utdannede konservative svarte mennene og kvinnenes stemmer, og du ser kanskje litt bedre hvor skjev dekningen av det politiske landskapet i USA er.

Den norske venstrevridde pressen forsøker å tegne et bilde av situasjonen i USA der alle svarte mennesker er imot «rasisten» Donald Trump, og at de alle støtter den marxistiske organisasjonen BLM og dems kriminelle pøbler.

Dette er selvfølgelig ikke korrekt, og dersom man gjør noen raske søk på nettet vil man fort finne ut at det finnes mengder av alt fra afro-amerikanere til kinesiske amerikanere som alle stemmer for og støtter Donald Trump og hans Make America Great Again politikk.

Leave a Reply