Blogg

Løgnene fra NRK og TV2 rundt valget i USA kan lett avsløres

Hvorfor er det slik at man i Norsk presse ikke kan få en objektiv politisk uavhengig dekning av valget i USA, og hvorfor er det slik at norske skattebetalere skal finansiere medier de ikke støtter, ser på eller på andre måter ønsker seg?

Her i Norge har vi en veldig skjev dekning av valgkampen i USA der vi kveld etter kveld får servert videoer og bilder der norske journalister forsøker å fremme det republikanske partiet og partiets velgere som sneversynte og rasistiske, men gjør man noen små søk på nettet ser man fort med egne øyne at dette narrativet ikke stemmer med virkelighetens verden.

Vi har blant annet fått høre og lese i norsk presse at det er Trump supportere som herjer i gatene, og som med sin rasisme opp ildrer de fredfulle, ikke voldelige ANTIFA og BLM «demonstrantene», men tar man så en titt på videoene som ligger tilgjengelig på nettet så blir fort et annet narrativ dannet, og pressens løgner blir ganske synlige for enhver oppegående selvtenkende person.

I videoen under kan du se svarte, mexikanske og andre ikke hvite etniske grupper som alle demonstrerer til støtte for Donald Trump sammen med sine hvite meningsfrender og venner.

Slår man så opp ordene BLM og Antifa på ulike videotjenester ser man fort hvem som er de ekte rasistene, og man får et godt inntrykk av hvor all volden kommer fra.

I videoen under kan man blant annet se hvordan en haug med hvite ANTIFA kommunister kaller en afro-amerikansk kvinne for «ni**er», og hvordan hvite privilegerte ANTIFA medlemmer forsøker å forhindre den afro-amerikanske kvinnen fra å komme seg hjem etter en lang dag på jobben.

Det er nå på tide at det norske folk og politikere på høyresiden tar opp kampen mot det som helt tydelig er en venstrevridd presse, og at de av oss som ikke støtter den venstrevridde politikken dagens politisk korrekte presse spyr ut hver dag får slippe å betale for et produkt som motarbeider både våre politiske og filosofiske overbevisninger.

Leave a Reply