Blogg

Hva er super hetro?

Super hetrofil er en ny seksualitet som betyr at du bare tiltrekkes av biologiske kvinner eller menn, og er en seksualitet som har trengt en klar beskrivelse på bakgrunn av den store tilstrømningen av venstreekstremister og såkalte LGBTQ+ aktivister som hevder du er en hatefull person om du ikke tiltrekkes av transseksuelle kvinner og menn. 

For å unngå hat og sjikane fra venstreekstremister og særlig det transseksuelle miljøet er det nå stadig flere som velger å selv identifisere sin egen seksualitet som super heterofil ettersom man som det i beskrivelsen av hva heteroseksualitet er ikke tas høyde for at kvinner i dagens samfunn også “kan ha penis”. 

Så for å unngå misforståelser og for å unngå situasjoner hvor man kan fremstå som transfobe har man nå fått på plass en seksualitet som er klart definert og som ikke kan misforstås av noen. 

Fra Twitter

Om du identifiserer deg som en super heterofil og personen du snakker med identifiserer seg som en kvinne, men biologisk er en mann så er det nå denne personens ansvar å klargjøre ovenfor den super heterofile hvorvidt han/hun er av et bestemt biologisk kjønn. 

Super hetrofili er dermed med på å skape et mer inklusivt og mindre hatefullt samfunn, der du kan stole på at personen du omgås respekterer deg og din seksualitet, og hvor vi slipper at folk blir tiltalt med feil kjønnsidentitet eller lignende. 

I følge den Norske grunnloven er det også gjort klart at en persons selv opplevde og selvidentifiserte seksualitet skal respekteres, og det å ikke gjøre det kan faktisk straffes med bøter eller fengsel i opptil tre år. 

Er du Super Heterofil eller er du en hater? 

Leave a Reply