Blogg

Diskusjon i London mellom tre store tenkere

Dessverre ser det i dag ut som om folk ikke er villige til å ta de virkelig store diskusjonene, og at man fremfor å diskutere ulike ideer forsøker å gjemmer oss i våre skyttergraver av religiøse eller politiske dogmer.

For meg virker det ikke som om dette er en riktig måte å gå frem på om man ønsker at samfunnet skal bevege seg fremover, og at menneskeheten skal kunne sameksistere på tvers av kulturer, religioner, politiske ideologier eller etniske ulikheter.

Dessverre virker det som om her i Norge er høyden av «diskusjonsprogram» såkalte «talk show» i beste sendetid på Lørdag der en eller annen kjendisjournalist intervjuer ett eller annet «kjent» menneske som skal promotere en bok, ett tv program eller noe annet, og man får aldri høre uavbrutte argumentasjoner som i videoen under.

Innlegget fortsetter under videoen:

Jeg håper vi vil kunne komme til ett punkt i det Norske samfunnet hvor vi virkelig kan gi ytringsfriheten frie tøyler slik at folk tør slippe seg fri, og kan ytre seg fritt uten frykt for å miste jobben eller for at dems barn skal utfryses på skolen på grunnlag av foreldrenes meninger.

I dagens Norge ser det for meg ut som om vi har en slags fryktkultur når det kommer til ytringsfriheten der etter min mening særlig den politiske venstresidens angrep på «annerledestenkende» har ført til at folk ikke lengre tør ytre sine frie meninger noe jeg mener er veldig farlig og skadelig for samfunnet.

Jeg håper du tar deg tid til å se diskusjonen under, og spør deg selv om det kanskje ikke er på tide at vi atter åpner døren på fullt gap for ytringsfriheten her i landet, og skaper en virkelig markedsplass for frie tanker og ideer.

Dersom du har en kommentar til dette innlegget håper jeg du tar deg tid til å skrive i kommentarfeltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply