Hvordan de store Oligarkene tok over verden (Engelsk)

I dette innlegget vil du kunne se en dokumentar som handler om hvordan de store oljeselskapene på slutten av 1800 tallet og begynnelsen av 1900 tallet konspirerte sammen for å overta og forandre verden.

I dokumentaren vil du blant annet høre hvordan man aktivt gikk inn og kjøpte plasser i utdannings og helseinstitusjoner for å styre informasjonsstrømmen i favør av den oppkommende og voksende oljeindustrien.

Du vil også kunne høre hvordan John D. Rockefeller sto bak drikkeforbudet i USA på 1920 tallet for å hindre at alkohol ble en konkurrent til olje som drivstoff etter at skaperen av Henry Ford hintet frempå at han mente alkohol var bedre egnet som drivstoff en olje.

Innlegget fortsetter under videoen:

Hva hadde hendt om oljeindustrien ikke hadde greid å få gjennom alkoholforbudet i USA som førte til at ethanol som skulle benyttes til drivstoff måtte blandes ut med bensin som en sikkerhet mot at den ikke ble drukket.

Hvordan ville helseindustrien vår sett ut om ikke oligarkene hadde tatt over legemiddelindustrien og pushet bruken av legemidler basert på kjemikalier fremfor mer naturlige legemidler slik man frem til oligarkenes inntreden forsøkte å utvikle.

Dette er spørsmål man nok aldri får svar på, men det er kanskje på tide at folk begynner å se nærmere på de bakenforliggende kreftene som har formet verden slik den ser ut i dag, og hvilke ideer menneskene som pushet dagens ledende ideologier virkelig satt inne med, og hva slags mennesker de virkelig var.

Personlig har jeg ikke noe spesielt syn på dette ut over at det er interessant å lære mer om historien, og at det kanskje er viktig at vi forsøker å forstå hvorfor ting er som de er i dag.

Si gjerne din mening i kommentarfeltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar