Liker du best å lytte til lydbøker eller musikk når du er ute og går?

De aller fleste liker å lytte til musikk slik jeg har forstått det, men når det er sagt så må jeg innrømme at selv om jeg også liker musikk så foretrekker jeg faktisk å lytte til lydbøker eller såkalte «talkshow» da det føles mindre inntrengende.

Selvfølgelig har dette fullt og helt med hva man subjektivt foretrekker, men jeg tror at musikk rett inn i ørene når en for eksempel er ute på en spasertur med hunden eller er på vei hjem fra jobben ikke kan sammenlignes med å lytte til en god lydbok eller ett godt radioprogram.

Nå lurer du kanskje på hvorfor jeg mener dette, og svaret er ganske enkelt at jeg både foretrekker lydbøker, og at jeg synes det å ha en mer avbalansert lyd inn i ørene uten all den støyen man får fra musikk gjør at jeg blir mindre sliten, og jeg enklere greier å følge med på omgivelsene mine.

«Men det finnes jo så mange ulike typer musikk» vil kanskje noen nå ha lyst til å si, og det stemmer selvfølgelig, men jeg mener at selv om man lytter til en rolig ballade så er det allikevel så mange ulike lyder og forskjellige frekvenser lyden kommer i at jeg tror hjernen fortere blir sliten en om den kun skal jobbe med å følge med på EN eller to menneskestemmer.

Grunnen til at jeg nå spør hva folk foretrekker er at jeg har tenkt å starte en egen liten såkalt «podcast» for disse sidene der jeg vil prate om ulike emner som jeg også skriver om, og etter som jeg har tatt kurs i «media og kommunikasjon» så vet jeg at det å ta en aldri så liten markedsundersøkelse kan lønne seg før man går i gang og legger ned en masse arbeid i noe ingen gidder lytte til.

Jeg kan med andre ord ikke ta utgangspunkt i mine egne preferanser, og i og med det ikke virker som om det er så mange mannlige «bloggere» og «podcastere» i Norge så må jeg jo nesten se om det i det hele tatt er noen som ville ha lyttet til en podcast publisert her på Sundvor.com.

Så dersom du kunne tenke deg fra tid til annen å lytte til en podcast her på siden om emnet interesserte deg ville det vært supert om du la igjen en kommentar eller klikker Liker på dette innlegget på facebook sidene mine.

Ja, det glemte jeg nesten. Dere lurer kanskje på hva slags emner en podcast ville ta opp?

Svaret er vel at jeg ville starte med å prate litt fritt om ting og tang som interesserer meg av nyheter, filmer osv. og at jeg kanskje etter hvert ville se hva dere som potensielle lyttere ville ønske jeg tok opp av emner.
Så med det håper jeg dere vil gi deres svar enten i kommentarfeltet eller ved ett Liker klikk!

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar