Bøker

Wheel of Time av Robert Jordan

558623 c.tiff

Wheel of Time er en fantasibokserie skrevet av den amerikanske forfatteren Robert Jordan (James Oliver Rigney Jr.) og handler om en gruppe ungdommer som på grunn av ulike omstendigheter blir kastet inn i en episk kamp mellom det gode og det onde.

Gjennom 14 bøker følger vi ungdommene fra den vesle bygden Emond’s Field hvor de blir plukket opp av en Aes Sedai (kvinnelig magiker) som er på leting etter den gjenfødte Dragen som spådommene sier skal overvinne mørkets fyrste ved den siste kampen mellom det gode og det onde.

Min mening om bøkene:
Da hver bok er på nesten 1000 sider og serien er på 14 bøker er dette en serie der man må ha litt tålmodighet da det tar litt tid å sette seg inn i alle komplottene man finner i serien. Personlig mener jeg serien best passer for ungdommer og voksne.

Ettersom det er en stor grad av spenning og veldig mange ulike komplott i serien der man følger flere ulike helter og heltinners episke reiser for å overvinne ondskapen var det vanskelig å legge fra seg hver bok.

Så ønsker du å lese en spennende fantasiserie hvor du kan se frem til mange gode timer i godstolen så er Tidshjulet som boken heter på Norsk serien for deg.

Si hva du mener om Wheel Of Time om du har lest serien i kommentarfeltet under.

Leave a Reply