Blogg

Se japansk foodie spise en porsjon ramen på størrelse med henne selv

Det er mange rare ting folk driver med rundt om i verden, og en av disse merkelige tingene er å spise kjempeporsjoner med mat for så å legge dette ut på nettet.

Som de av dere som har fulgt med på disse sidene kanskje vet så har jeg en egen kategori på denne bloggen dedikert YouTube kanaler jeg finner spennende å se på, og det var da jeg så den siste videoen på kanalen Abroad in Japan jeg fant ut at det å filme seg selv spise masse mat faktisk er en ting.

Nå er det selvfølgelig mange som har hørt om spisekonkurranser tidligere, og som sikkert har sett folk som konkurrerer om hvem som kan spise flest pølser, hamburgere osv, men jeg kan med sikkerhet si jeg ALDRI har sett noe lignende det jeg så i videoen til Abroad in Japan.

I den siste videoen hvor youtuberen Chris Broad skal utføre en utfordring gitt ham av en venn på hans sykkeltur gjennom Japan havner Chris Broad og hans venn tilfeldigvis opp ved siden av en av Japans populære mester spissere, og Chris blir tydeligvis veldig imponert av hvor mye den lille japanske jenta kan spise.

Selv må jeg si jeg også ble veldig nysgjerrig på hva dette med å spise overdrevne store matporsjoner var, og etter noen raske søk på YouTube og ellers på nettet fant jeg ut at det faktisk finnes en hel del YouTubere som kaller seg Foodi’er og som har det man kan si er en overdreven interesse for mat.

I videoen under vil dere kunne se den japanske jenta som er med i Abroad in Japans video’s egen youtube kanal, og som meg tror jeg dere vil bli veldig fascinert over hvor mye denne lille jenta greier å spise.

Innlegget fortsetter under videoen:

Selv lurer jeg på om det finnes en vitenskapelig forklaring på hvordan denne jenta kan spise så store porsjoner som det hun gjør.

I videoen over fikk du se hvordan Aya som er en japansk foodie greier å spise en porsjon mat som nesten er større en henne selv, og jeg regner med at de fleste av dere nok ikke våger å ta utfordringen med å spise en tilsvarende porsjon mat!

Skulle du finne på å ta utfordringen så ber jeg deg filme det og sende meg linken slik at jeg kan se hvordan det gikk, og om du greide det.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply