Nå kan du få din favoritt ANIME karakter som samboer!

I dagens samfunn er merkelig nok TID blitt en mangelvare, og det finnes mange mennesker som på grunn av dette til tross for de mange måtene man i dag har å kommunisere på føler seg ensomme.

I Japan er dette problemer kanskje noe større en i mange andre land da man i den japanske kulturen ikke bare stiller veldig strenge krav til arbeidstakerne, men man også har ett særdeles konservativt syn når det kommer til dette med å snakke med og ta kontakt med nye mennesker.

Som en følge av dette har en gruppe unge japanske gründere skapt ett produkt som de håper skal kunne hjelpe mange av landets hovedsakelig ensomme unge menn ut av ensomheten, og kanskje gi dem følelsen av at de ikke må gå gjennom livet alene.

Produktet disse gründere har skapt heter Gatebox og er en sylinderformet glass boks som kan prosjektere en holografisk karakter etter brukerens ønske med innebygget kunstig intelligens. Den animerte karakteren leve inni glassboksen og kan ved hjelp av kameraer og mikrofoner gjenkjenne brukeren og kommunisere med ham.

Karakteren kan også ifølge skaperne sende meldinger via internett til brukerens mobiltelefon og e-post adresse for ytterligere bidra til å skape illusjonen av at brukeren faktisk lever i en relasjon med den vesle homografiske karakteren.

Innlegget fortsetter under videoen:

Nå er det kanskje mange som vil hevde dette er ett produkt som kun vil være populært blant enkelte ekstreme elementer av animasjons fans, men undersøkelser og forsøk hvor man har gitt produktet til skadede amerikanske krigsveteraner har vist at det å unne kommunisere med den vesle holografiske avataren kan bidra til å redusere virkningene av posttraumatisk stress syndrom (PDST).

Produktet er selvfølgelig i disse dager stadig under utvikling da både teknologien og ideen er ganske ny, og det gjenstår derfor å se om ikke holografiske «partnere» i takt med at kunstig intelligens blir bedre og mer realistisk vil kunne bli sett på som en normal ting?

Så hva tror du?

Kunne du tenke deg å ha en Gatebox med en liten søt anime figur inni?

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar