Blogg

I dag laget jeg en flott lasagne

Her om dagen satt jeg og leste avisen på mobilen slik jeg ofte gjør, og da jeg kom til nettavisen.no kom jeg over innlegget til en kvinnelig blogger som så ut til å ville ha en masse skryt fordi hun hadde greid å lage lasagne.

Vel, som dere ser på bildet i dette innlegget så har også jeg laget lasagne, og jeg må jo si det er underlig at det og lage mat til seg selv og familien er noe man i dag skal høste applaus for.

Jeg forstår selvfølgelig at mange av disse bloggerne forsøker å tjene mest mulig penger på sin blogg, og at de derfor er avhengige av at bloggen blir oppdatert med nye innlegg hver dag, men burde ikke leserne kanskje være LITT mer kritiske til innholdet, og forlange at innholdet kanskje hadde en viss grad av substans?

Sidene mine blir som mange kanskje har oppdaget ikke alltid like ofte oppdatert, og årsaken til dette er at jeg for tiden har problemer med skulderen og derfor ikke greier sitte mer enn rundt 20 – 30 minutter på PC’en om gangen.

Jeg forsøker også å sørge for at innholdet skal være informativt og interessant, og jeg legger derfor ikke ut ubetydelige innlegg der jeg snakker om hvilke klær jeg bruker hver dag eller hvilke hårprodukter jeg benytter.

På disse sidene er det min hensikt å forsøke og sette fokus på litt utradisjonelle emner samtidig som jeg gir dere leserne et lite innblikk i hva jeg mener og interesserer meg for.

Nå som det er sagt vil jeg også selvfølgelig si at sidene også er ment å gi folk der ute en mulighet til og kunne komme med egne meninger rundt emnene jeg skriver om, og kanskje bidra til at vi kan få en hyggelig diskusjon.

Til slutt vil jeg bare påpeke at Lasagnen var veldig GOD, og at den var laget med Toro familiepakke.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply