Blogg

Blogger som dikter historie for å kunne tjene penger på #metoo hysteriet

Vi har alle lest utallige innslag både i aviser, moteblader og blogger på nett der hysteriske feminister og andre gullgravere har forsøkt å tjene noen kroner på #metoo hysteriet, og denne gangen kom den Norske bloggeren Martine Halvorsen med en så usannsynlig historie at jeg bare måtte reagere.

I sitt innlegg i dagens utgave av Nettavisen.no kommer Martine Halvorsen med sterk kritikk av menn som hun hevder sier at «#metoo er noe dritt», og viser i sitt innlegg til hvordan hun her om dagen satt i badstuen hvor en mannlig gjest angivelig trakk frem mobilen for så å slå av en lengre samtale med en venn der de høyt skal ha diskuterte #metoo fenomenet.

Ja det hele skal til og med ha blitt så «krenkende» for frøken Halvorsen at hun valgte å forlate badstuen etter noen minutter da mannen skal ha led og slått av flere vitser rundt fenomenet #metoo og seksuell trakassering av kvinner.

Selvfølgelig er det INGEN som stiller spørsmål til hvorvidt Halvorsens historie er plausibel med tanke på de aller fleste mobiltelefoner jeg har vært borti ikke hadde overlevd særlig lenge inni en fuktig varm badstue, og for det andre det faktum at mobiltelefoner er ULOVLIGE å ta med seg inn i dusjen og badstuen i de aller fleste svømmehaller jeg har besøkt.

Det er også underlig at om frøken Halvorsen virkelig er så bekymret for seksuell trakassering som det hun i sitt innlegg hevder ikke valgte og si ett eneste ord om det faktum at mannen i det heletatt hadde med seg en mobiltelefon (som alle i dag er utstyrt med kamera) i en felles badstue der barn ofte går nakne.

For meg ville varsellampene lyst som bare det om det satt en person med en mobil inne i badstuen, og jeg ville ha forlangt at han eller hun snarest kvittet seg med mobilen da det ikke på noen vis sømmer seg å bringe et kamera inn i en badstue.

Men som det ofte er med historiene til de mer hysteriske feministene som skal skåre ett poeng eller to i pressen så kan man ikke nevne ting som at det ikke er lovlig med mobil i landets badstuer, og at mobiler stort sett blir ødelagt i dem da det fullt og helt vil avsløre hvordan i dette tilfellet frøken Halvorsens historie mest sannsynlig er oppdiktet med den hensikt å gi frøken Halvorsen muligheten til og tjene noen kroner på #metoo hysteriet.

Det viktige her er ikke for meg at frøken Halvorsen liker å dikte opp historier som hun så kan poste på sin blogg til hennes leseres fornøyelse, men det faktum at Nettavisen.no ukritisk publiserer dette innlegget som om det skal være en «stor» faktabasert nyhetssak.

Nettavisen må for all del la bloggere poste sine innlegg på avisens sider, men de bør da være klar over at disse innleggene ikke akkurat bygger oppunder avisens troverdighet når innlegget er så lett og diskreditere som dagens innlegg av frøken Halvorsen.

Selvfølgelig skal INGEN akseptere seksuell trakassering enten den er rettet mot voksne, barn, kvinner eller menn, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke kjenner EN ENESTE MANN som ville ha ledd av og bli fortalt en historie hvor en mann fortalte om å ha seksuelt trakassert en kvinne.

Nå vet ikke jeg hva slags svømmehall frøken Halvorsen pleier å besøke, men jeg kan også informere om at ved de fleste svømmehaller og treningsstudioer jeg har besøkt så ville INGEN ha akseptert at folk bragte med seg en mobil i dusjen eller badstuen.

Skulle du ha en mening om denne saken ber jeg deg legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply