Mann vil endre sin juridiske alder med 20 år

I dagens tolerante samfunn er ideen om at et hvert menneske kan være hva de føler seg som blitt en juridisk rettighet i mange land, og ideen ser ut til å spre seg i vesten som ill i tørt gress, og mange vil nok si det bare var et spørsmål om tid før noen også ville endre sin juridiske alder.

Nå har en 69 år gammel mann i Nederland gått til sak mot staten i et forsøk på å få endret sin juridiske alder da han mener det å måtte oppgi hans ekte alder gir ham en masse ulemper når det kommer til å søke jobb og benytte ulike dateing apper.

Mannen hevder dessuten at han ifølge hans lege kan vise til å ha en biologisk alder som tyder på at han skal være 20 år yngre en hva hans fødselsattest tilsier, og spør nå staten hva som er forskjellen på å endre juridisk alder og det å endre juridisk kjønn?

Man kan jo stille seg spørsmålet hva blir det neste rare noen kommer opp med, og hva hender om denne mannen skulle vinne frem med sitt argument?

Innlegget fortsetter under videoen:
https://www.theguardian.com/world/video/2018/nov/08/i-suffer-under-my-age-dutch-man-seeks-to-legally-change-his-age-video

Skal da en 16 åring som føler seg som en 21 åring kunne kjøpe alkohol og ta sertifikatet? Skal en mann eller kvinne som føler seg som en hest endre juridisk status til hest?

Er det ikke snart på tide at man aksepterer at folk er ulike og ønsker å leve sine liv på forskjellige måter samtidig som man også sier at man må ha visse objektive fakta som styrer hvordan vi organiserer lover og samfunnet?

Hva mener du? Gi ditt svar i kommentarfeltet under.

Kilde: theguardian.com

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar