TV-Serier

NETFLIX: Drageprinsen

Du har kanskje flere ganger sammen med barna dine sett etter den neste TV serien hele familien sammen kan sitte å se på, og det er da dere bør ta turen innom disse sidene for nye filmtips for helle familien.

Denne gangen er det Netflix serien «Drageprinsen» jeg ønsker å anbefale for alle barnefamilier der ute som virkelig ønsker seg en serie som både store og små kan nyte, og som er fylt med humor, spenning og eventyr.

Elementer vi alle ser etter i en god TV serie som vi voksne kan se sammen med barna våre, og som kan bringe hele familien sammen og legge til rette for noen virkelig flotte fremtidige lørdagskvelder.

Drageprinsen er en animert TV serie som du finner på Netflix og er av høy kvalitet noe som er litt viktig slik jeg ser det om også vi voksne skal kunne engasjere oss litt i serien, og jeg tror dessuten det er viktig at figurene i serien også har et menneskelig utseende og ikke ser ut som pølser, poteter eller lignende som er blitt mer og mer vanlig i dagens «moderne» vestlige tegneserier.

Drageprinsen handler om to menneskeprinser som blir kastet ut i en større konflikt der de sammen med en skygge alv påtar seg den tore oppgaven å tilbakeføre et stjålet drageegg til sine foreldre i håp om at det vil sette en stopper for den pågående krigen mellom artene i verden.

Drageprinsen er en serie jeg på det sterkeste vil anbefale for alle som bar barn i alderen 6 år og oppover, og jeg tror at om man samler familien foran TV’n og skrur på en episode med Drageprinsen vil de minste nok se mer frem til lørdagskvelden med familien en om man setter seg foran skjermen og ser på skal vi danse eller andre voksenprogram.

Se Drageprinsen her…

Dersom du har sett denne serien så ber jeg deg gjerne legge igjen en kommentar med ditt syn på serien.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply