Blogg

Liker du Japansk Anime så er Crunchyroll strømmetjenesten for deg

Det er kanskje ikke så mange i Norge som har hørt om strømmetjenesten Crunchyroll, men det er så absolutt en tjeneste du kanskje burde sjekke ut om du liker Japansk animasjon eller ønsker å utforske en ny type filmkunst.

Nettstedet er amerikansk og har fokusert på strømming av hovedsakelig Japanske animasjonsserier kalt Anime, og andre typer østasiatisk musikk og TV serier.

Crunchyroll ble lansert i 2006, men ble ikke særlig store før man for alvor begynte å jobbe for å få fjernet piratsider som fokuserte på strømming av anime. Eierne av Crunchyroll er det amerikanskeide selskapet Otter Media (som igjen er eid av AT&T) og TV TOKYO.

Prisen for ett abonnement er på $6,95 per måned som i skrivende stund tilsvarer 56,34 kroner i dagens valuta ifølge DNBs valutakalkulator, men ved registrering får du de første 14 dagene gratis.

Dersom du eier en Xbox, Ipad eller annet kan du også se Crunchyroll på TV’n i stua sammen med familien, venner og kjente.

Så dersom du liker Japanske Anime og Manga eller du liker asiatisk TV-serier og drama er det bare å sette seg i godstolen og nyte påsken foran TV’n.

Dersom du ønsker å vite mer om Crunchyroll kan du besøke siden dems ved å følge lenkadressen: Crunchyroll.com.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply