Viste du at vi har hat to år med rekordhøy global nedkjøling?

De aller fleste av oss har sikkert lest i de såkalte politisk korrekte mediene både her i landet og ellers i verdenspressen om hvor stort problem den globale oppvarmingen er, men stemmer denne vedtatte sannheten med dataene?

Ifølge data fra NASA har den globale temperaturen sunket drastisk de siste to årene uten at det har fått noe særlig pressedekning, og man kan jo spørre seg hvorfor ingen spør seg hva det skyldes eller hvilken innvirkning det har på ideen om global oppvarming?

Vi får heller ikke høre at for eksempel USA i løpet av de siste 13 årene har kuttet sine CO2 utslipp mer en noen annen industrialisert nasjon, eller at isbjørn populasjonen faktisk er økende, eller at vi faktisk ikke har sett noen særlig oppgang i tilfeller av ekstreme værfenomener?

Og hvorfor har vi ikke fått høre noe om at en ny studie fra American Meteorological Society viser at klima modeller overdriver CO2 påvirkningen av global oppvarming med 45%, eller det faktum at funn fra University of Alabama-Huntsville viser at jodens atmosfære ikke er så sensitiv ovenfor CO2 som det man tidligere har antatt?

Innlegget fortsetter under videoen:

Her kan du lese en artikkel som tar opp disse mennene…

Nå mener ikke jeg at forurensning ikke er et problem som vi virkelig bør forsøke å bekjempe, men jeg tror vi har et noe feil fokus på hva som virkelig er forurensende ettersom politikerne helst ønsker å fremstille ting de kan legge skatt på som forurensende fremfor ting som faktisk er skadelig for miljøet, dyreliv og mennesker.

Problem som plast i havet, ulike kjemikalier som dumpes i hav og elver verden over, og det faktum at man benytter ulike tungmetaller og kjemikalier i matproduksjonen.

Nå er det opp til deg selv å forsøke og finne den informasjonen du mener best dokumenterer virkeligheten, men jeg tror vi alle bør forsøke å evne og se ting på en mest mulig objektiv side.

Gjerne legg igjen en kommentar om du har en mening om denne saken.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar