Blogg

Er det forskjell på menn og kvinner, og tar loven hensyn til disse forskjellene?

I Norge i dag snakker vi mye om likestilling og om at jenter kan gjøre alt gutter kan like bra som guttene, og at det å hevde noe annet er mannssjåvinistisk, sexistisk osv.

Vel, i videoen under kan dere se hva to olympiske mestere innen gymnastikk sier når de ser menn utføre kvinnelig gymnastikk, og dere kan selv gjøre dere opp en mening om det ville være riktig å la en mann konkurrere med kvinner.

Innlegget fortsetter under videoen:

Husk også at mennene i videoene disse olympiske mesterne ser er helt vanlige mannlige utøvere og ikke olympiske mestere, og dere kan jo spørre dere hvordan en mannlig olympisk mester ville klart seg innen i en konkurranse med kvinner.

Når dere så har gjort dere opp en mening så kan dere spørre dere om det er riktig å la menn som hevder de er kvinner konkurrere mot kvinner i kvinnelige idrettsgreiner slik norsk lov i dag krever at de må få lov til da kjønn ikke er anatomisk bestemt, men er et resultat av kulturell påvirkning.

Her kan dere lese om en mann som hevder han er kvinne som vant VM i vektløfting for kvinner, og om en mann som vant bryting for kvinner da de begge hevder de er kvinner.

Det vi må komme på er at kromosomene i kroppen ikke endres om man tar en kjønnsoperasjon eller fyller kroppen med kvinnelige hormoner, noe som vil gjøre at en mann som hevder han er kvinne alltid vil ha en høyere mengde testosteron i kroppen en kvinnene han/hun konkurrerer med.

Med andre ord vil transverstiten som hevder han er kvinne og som konkurrerer mot kvinner ha mer testosteron en hva en kvinne som bruker doping vil ha, og man kan jo da spørre seg i hvilken venstrevridd fantasi er det kvinnen da vil kunne konkurrere på lik linje med transpersonen?

For meg personlig må folk få leve sine liv slik de selv ønsker, men jeg synes at man samtidig skal forholde oss til vitenskapen og ikke tro at vi kan endre naturen ved hjelp av et pennestrøk.

Følger du lenken under til Lovdata kan du lese om hvordan man i dag kan endre kjønn i Norge om man ikke FØLER seg som det kjønnet man er født som, og man skal da ha alle de samme rettigheter som andre personer tilhørende det juridiske kjønnet man velger.

Lov om endring av juridisk kjønn

Man trenger ikke gjøre noen endringer på ens utseende, og man trenger ikke hormonbehandling, kjønnsoperasjon eller annet for og kunne skifte kjønn, og man kan jo spørre seg da hva som hender om en voksen mann bytter juridisk kjønn til kvinne for så og ber om å få dusje sammen med små jenter og kvinner?

Hvor mye har virkelig våre politikere tenkt over denne saken da de godkjente disse lovendringene, og på hvilket grunnlag er det man har vurdert at dette er en god lov som forbedrer samfunnet vårt?

Gjerne si hva du mener om denne saken i kommentarfeltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply