Blogg

Har verden gått helt banans når det kommer til politisk korrekthet?

Videoen under kom jeg over på facebook siden til en kompis, og jeg må jo si at den virkelig gjorde dagen min noe lysere og sikkert forlenget livet mitt med flere dager da jeg lo så jeg måtte holde meg fast i stolen med begge hendene.

Innlegget fortsetter under videoen:

Journalisten Jonathan Pie er en fiktiv karakter skapt av den britiske komikeren Tom Walker og benyttes oftest av komikeren til å sette søkelyset på ulike politiske emner som det ellers kan være vanskelig for folk og diskutere i dagens anstrengte politiske terreng.

I videoene på youtube kanalen Jonathan Pie finner du flere gode «nyhetsinnlegg» fra den fiktive journalisten der han går mer eller mindre «bananas» og tilsynelatende mister fatningen fordi han mener han må rapportere nyheter som han mener ikke er faktabasert eller er ren propaganda fra myndighetene.

I hans kanskje mest kjente video er det nettopp ideen om at han skal lese opp hva som har hendt i det britiske parlamentet som får han til å «klikke» ettersom han angivelig er gitt et script han skal lese opp i stedet for og faktisk rapportere fakta.

Jeg vil oppfordre alle til å ta en tur innom youtube kanalen hans og se om dere ikke kan kjenne dere litt igjen i det han sier.

Legg gjerne igjen en kommentar om du ønsker flere saker som dette.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply