Blogg

Vegamisme er farlig for deg og din familie

Det er blitt stadig mer populært å følge ulike livsstiler heri vesten og en av livsstilen særlig mange unge jenter kaster seg over er veganismen uten å virkelig vite hvilke risikoer som finnes rundt livsstilen.

Nå vil selvfølgelig mange veganere hevde at det ikke finnes noen risiko med livsstilen og at man får alle de proteiner, vitaminer og mineraler som kroppen trenger ved et vegansk kosthold, men i følge forskning ogde fleste leger er det helt umulig og tilføre kroppen den næringen den trenger via et vegansk kosthold.

Et eksempel på at vegansk kosthold og livsstil ikke er bærekraftig i lengden er det faktum at stadig flere såkalte ex-veganere står frem med sine «skrekk» historier, hvor man får høre hvilke problemer de har blitt rammet av som følge av underernæring som følge av sin veganske livsstil, og hvordan det har negativt påvirket dems familie.

Under kan du se en video av Shannon ‘Shakaya’ Leone som var en av frontfigurene for RAW veganer bevegelsen i USA der hun forteller hvordan hun etter 15 år som veganer måtte oppgi livsstilen etter at hennes kropp sakte men sikkert begynte å svikte henne som følge av underernæring.

Innlegget fortsetter under videoen:

Selv mener jeg folk gjerne må spise den maten de selv føler seg mest komfortabel med, men jeg mener samtidig at man bør ved helsestasjoner og sykehus særlig ovenfor gravide og barnefamilier forsøke å informere om skadevirkningene en vegansk livsstil kan ha på utviklingen av barn.

Nå blir det selvfølgelig opp til deg selv å gjøre deg opp en mening om hvorvidt du velger og tro at man kan få de over 90 essensielle vitaminene, proteinene og mineralene kroppen trenger hver dag gjennom et vegansk kosthold eller ikke, men jeg vil selvfølgelig informere dere om at ifølge forskere får vi gjennom et normalt vestlig kosthold som inkluderer kjøtt ikke i oss mer en ca 73 av disse viktige næringsstoffene, og da kan man jo lure på hva en veganer får i seg.

Kom gjerne med din kommentar i kommentarfeltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply