Film

NETFLIX: KONG – Skull Island

Her om dagen satt jeg og bladde gjennom hvilke filmer somvar tilgjengelige på Netflix, og jeg kom da tilfeldigvis over filmen KONG –Skull Island som jeg til min store forundring ikke enda hadde sett, og jegtenkte det kanskje var på tide jeg tok meg tid til å se NOK en film om kjempeapen KONG.

Så etter å ha brukt litt tid på og finne frem litt godt å spise satte jeg meg ned foran TV’n skrudde av lyset og lot filmen begynne.

Filmen begynte veldig bra med at to jagerpiloter under den annen verdenskrig styrtet på en ukjent øy, og vi får dermed ganske fort vite at King Kong «som han ble kalt før» eksisterer. Etter dette hopper vi frem til slutten av 70 åra og slutten på Vietnamkrigen hvor resten av handlingen finner sted noe jeg synes var veldig passende og morsomt.

Jeg synes også det var veldig morsomt at de hadde tatt med elementer som «hollow earth» teorier og at de hadde en del humoristiske elementer med i filmen som gjorde den litt mindre langtekkelig, og som fylte ut de stedene hva man ikke hadde full fart og action!

Grafikken i filmen synes jeg også var veldig bra særlig med tanke på KONG, men når det kom til «fienden» eller de store øglene som kom opp fra jordens indre så må jeg si de nok kunne brukt litt mer tid på å gjøre de litt mer realistiske.

Som helhet synes jeg filmen var den beste KING KONG filmen jeg har sett så langt, og jeg håper personlig de kunne fulgt opp med en film der de utforsket mer av denne teorien om hollow earth slik at jeg virkelig kan trekke foliehatt godt ned over ørene og kose meg i sofa kroken.

Nå er ikke dette en film jeg vil anbefale for barn, men er virkelig en film du kan sette deg ned som en voksen person som liker film og virkelig kose deg med nå i all julestria.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply