Blogg

Professor Gad Saad intervjues av Joe Rogan om kjønnsdysfori (Engelsk)

Det er dessverre blitt slik i dag at man nesten ikke kan snakke om noen ting, og man skal akseptere alt mulig rart enten man mener det tydelig strider med hvordan den virkelige verden fungerer eller ikke.

Tidligere har jeg skrevet et innlegg om hvordan jeg anser dagens sosiale konstruksjonsteori som sier at kjønn ikke er en biologisk ting, men er en sosialkonstruksjonist som samfunnet påtvinger oss fra fødselen av og at det er ondskapsfullt og ikke anerkjenne at en mann som mener han er en kvinne faktisk er en kvinne selv om han biologisk er en mann.

Bare det å skrive dette er en utfordring da setningen over ikke bare strider mot alt jeg tror på og som kan bevises vitenskapelig ved hjelp av biologi, men også fordi det skaper en hel del klager fra folk som når det passer dem synes det er greit og kaste vitenskapen og hele den biologiske virkeligheten ut med sølevannet.

Av denne grunn er det jeg derfor har valgt å legge ut et videoklipp fra YouTube kanalen til Joe Rogan der han intervjuer professor Gad Saad rundt politisk korrekthet og emnet kjønnsdysfori, og jeg håper folk ser videoen og gjør dermed kan gjøre seg opp sin egen mening.

Vil du se hele samtalen kan du gå til: https://www.youtube.com/watch?v=NAalq9lrjQA

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply